Moa

Video där jag berättar om mig själv:

Text där det står samma sak:

Hej!
Jag är Moa, och jag är som både Carro och Lotta född år 1999. Jag är född 20 december och är äldsta barnet i min familj.
Jag gör mest sminkvideor när jag gör videor, men jag gör ibland också frisyrvideor och andra sådana.
Jag gillar väldigt många saker, som till exempel att sminka mig, det är nästan som en hobby för mig. Jag gillar att vara med kompisar, sitta vid datorn, redigera bilder och videor, fota, prova outfits och lixom kläder, spela Guitar Hero, smsa, prata, campa (och sådant naturliv, fast insekterna skulle jag kunna vara utan…). Och så gillar jag att skriva, rita, pyssla, shoppa, kolla på TV, syslöjds-saker som till exempel att sy, sticka, virka och så gillar jag träslöjd. Jag går på handboll, streetdance och spelar blockflöjt, och jag har gått på karate och fotboll. Sen så är jag typ beroende av läppbalsam, tuggummi och nagellack 😉
En sak som är lite speciellt med mig är att jag inte gillar så mycket mat. Lotta tror att jag kommer få anorexia, men det kommer jag inte! Hahha, lugna. Men ja, jag gillar faktiskt inte alls så mycket mat, och inte så mycket annat ”ätbart” heller. Som till exempel gillar jag inte ost, skinka, tomat, majs, ärtor, ris, skolans fisk Dx ja. Jag äter nästan ingenting i skolan men ändåå, jag äter mycket middag (oftast) och jag äter enoormt mycket frukost (tycker vissa.)
Min favoritfärg är svart, jag älskar gröna ögon och jag gillar röda läppar ;p Ja, nu vet ni lite mer om mig, om ni vill veta änndu mer så kommentera vad ni vill veta så svarar jag troligtvis i både inlägg och kommentar, eller kanske bara inlägg, eller kanske bara kommentaren, om det kanske inte var en ”superviktig” fråga, eller hur man ska kalla det ;p Men jaja vi ses på bloggen!

Hejdåå! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s