Carro

Jag heter Carolina men kallas för Carro nästan alltid. Jag tycker till och med det känns konstigt att säga att jag heter Carolina. 😉  Jag är, som mina två bloggkompisar Moa och Lotta född år 1999 och går även i samma klass som dem. Jag är äldst av rosettflikkorna, den 21 maj fyller jag år.

Jag går på fotboll och gymnastik. Träningstiderna i fotbollen brukar variera. Just nu har vi två träningar i veckan. På tisdagar och torsdagar, sedan klämmer våra tränare in ytterligaren en träning på lördagar ibland, men det är ingen fast träningstid. Nästan varje helg spelar vi också matcher.

Jag går även i gymnastik, eller den sista tränigen för terminen är faktiskt avklarad så det är lite tråkigt.. Jag vet inte ens om jag fortsätter gå i gymnastiken i höst när det är dags för nästa termin. Det kommer bli rätt mycket i skolan då (jag börjar ju i sjuan) så då kanske det blir lite svårt att hålla på med två sporter. Men om jag fortsätter med gymnastiken så byter jag nog till en bättre trupp, jag gick i grupp förut och då tränar man inte så mycket.  det finns såå många andra sporter jag skulle vilja gå i också; friidrott och dans t.ex. Har velat gå på friidrott sedan typ sexårs, haha.

Men nog om sport nu, vad gillar jag då?

Det finns massor med saker jag gillar! Spela fotboll och gymnastik såklart, spela piano, älskar att fota, min största dröm just nu är en systemkamera. Sparar till en som jag snart har råd med ♥Jag älskar djur också! Jag har en kanin och två katter. Jag gillar att skriva berättelser, att läsa, fast jag är inte precis värsta boknörden om man säger så. Jag har en brevkompis jag brukar brevväxla med och det är kul! Att umgås med vänner, sitta vid datorn, shoppa och hoppa studsmatta, grönalund (haha), godiiis, måla naglarna, mode, blogga och mycket mycket mer! Tja, ni kommer nog få reda på mer om mig om ni läser bloggen! 😀

Ps. Besök gärna min fotoblogg också! 🙂

Annonser

One response to “Carro

  1. jag är brevkompisen 😀 ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s