Om oss

image

Hej!

Vi är tre tjejer med rosetter i håret, därav namnet Rosettflikkorna 🙂 Här kommer vi skriva mycket om vänner, skolan, aktiviteter, våra tankar med mera. Det kallar vi ”Dagboksbloggning”. Men vi kommer även skriva en hel del om mode, shopping och vi kommer att  lägga upp smink- och frisyrvideor och sådana skönhetsvideor. Det kallar vi ”beauty/skönhetsbloggning”. Vi kommer även lägga upp mycket foton, på både skönhets-saker och bara foton som vi har tagit. Det kan också komma upp ”vanliga” videor som inte är om skönhet, till exempel så håller Lotta och Carro och en två till kompisar på med en ”serie” med lite roliga videor, som vi kallar för ”Margareta-videor”. Fråga inte varför, men om ni vill se dom så sök på ”Margaretavideo” i sökrutan. De är riktigt roliga!
På bilden så är det Lotta längst in mot väggen och Carro längre ut, av de som står på händer. Och så Moa kan inte stå på händer så hon bara står där och är jättefin *hrrm* Det är faktiskt det mesta vi gör på lunchrasterna 😉 Med en till kompis också, som tar kortet.

Hoppas ni gillar vår blogg och vi blir jätteglada över kommentarer, tips, frågor och när ni kommenterar vad ni tycker! Snälla kommentera inte så taskigt bara! Ni kan såklart ge dålig kritik, men ni behöver inte skriva jättetaskiga kommentarer för det! Om ni ger dålig kritik så säg också vad ni tycker det är som är dåligt, så vi kan förbättra det eller bara ta till oss det och tänka på det i fortsättningen!

♥ Hope you like it! ♥

Annonser

5 svar till “Om oss

  1. stina

    jaa 🙂 det tycker jag

  2. hur gammla är ni egentligen?:)

  3. Rebecca

    Hur gamla är ni? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s