Carro har åkt… :/

Nu har Carro åkt… 😦 kommer sakna dig Carro, men det var jättekul att du kunde komma! Dessutom har jag ju massa minnen i form av videos och bilder, och många av dem kommer säkert komma upp här på bloggen… 😉
Vi har haft jätteroligt, bland annat haft spa, gjort frisyrvideos och tagit bilder. Sen, en jätterolig sak som vi gjorde var att vi tog två plastbyttor (vattentäta), och sen skrev vi ett litet brev till varandra och la ner i plastbyttorna. Sen gick vi ut och la i små grejer som t ex kottar (låter kanske barnsligt, men det är det  inte, (!) och det skulle liksom vara en grej från just den här dagen) i plastbyttorna. Grejen var att vi hade varsin bytta, och man skulle lägga ner saker till den andra personen i dem! Kan inte avslöja för mycket om vad la jag i, eftersom den är till Carro. Men sen gick vi iaf in i skogen och grävde ner dem! Vi markerade stället genom att lägga dem vid ett konstigt träd som var liksom zickzackigt, och la en konstig pinne och kottar på jorden som byttorna låg under. Men det roligaste är att; om precis ett år (eller egentligen 364 dagar då – eftersom vi gjorde det igår -, nästan ett år) ska vi gå och gräva upp dem igen, och se vad den andra har skrivit och lagt ner! Ska bli såhääär kul att gräva upp dem men kommer typ inte orka vänta..!

Ja, det var lite av vad vi gjorde när Carro var hemma hos mig. Sen så kommer det (väldigt) snart upp en video här på bloggen, jag och Carro förberedde ett inlägg innan hon stack. Hörs och ses!
Kram ♥

Annonser

Lämna en kommentar

Under Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s